Tools

Op zoek naar een training waarin een specifieke tool wordt behandeld? Kijk hieronder welke tools er zijn en vind een bijpassende training door op ‘Lees meer’ te klikken.

Open-AI-ChatGPT-Tool

Open AI

OpenAI heeft ChatGPT ontwikkeld. Een open chatbot die gebruik maakt van Machine Learning en AI. Het is een van de meest aansprekende AI-tools van dit moment. Ontdek welke rol ChatGPT speelt binnen het AI vakgebeid en wat jij met ChatGPT kunt doen.
Lees meer Bezoek Open AI
Google Analytics

Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-service van Google die websiteverkeer en gedrag volgt en rapporteert. Het geeft inzicht in hoe mensen je website vinden en gebruiken, en biedt inzichten in klantgedrag, en conversies.
Lees meer Bezoek Google Analytics

Microsoft Copilot

Copilot is geïntegreerd in Microsoft 365-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Teams, en biedt onder andere hulp bij het genereren van inhoud, samenvatten van e-mails en vergaderingen en bij het automatiseren van repetitieve dagelijkse taken. 
Lees meer Bezoek Microsoft Copilot

Adobe Photoshop

De integratie van AI in Adobe Photoshop stroomlijnt niet alleen workflows, maar biedt ook een heleboel nieuwe creatieve mogelijkheden. De door AI aangedreven functies maken de software gebruiksvriendelijker, efficiënter en toegankelijker voor zowel professionals als enthousiastelingen.
Lees meer Bezoek Adobe Photoshop

Python

Python is een van de meest dynamische programmeertalen die er bestaat voor web ontwikkeling, automatisering, scripting en Big Data en werkt op alle grote besturingssystemen en platformen.
Lees meer Bezoek Python

Power BI

Power BI is de ‘self-service’ business intelligence tool van Microsoft, waarmee je gemakkelijk data kunt visualiseren en dashboards kunt samenstellen, zonder dat je hier IT-specialisten voor nodig hebt.
Lees meer Bezoek Power BI

Microsoft Azure

Microsoft Azure is een open en flexibel cloudplatform waarmee je snel innovatieve cloudoplossingen kunt bouwen en beheren via een mondiaal netwerk van door Microsoft beheerde datacenters.
Lees meer Bezoek Microsoft Azure