AI algemeen

Artificial Intelligence (AI) heeft een grote impact op zowel ons persoonlijke- als bedrijfsleven. De opkomst van AI heeft bedrijfsprocessen drastisch veranderd. AI heeft op elke medewerker, specialist en manager een grote impact. Het is dan ook van cruciaal belang dat je weet hoe je AI kunt gebruiken in jouw functie.

Hieronder ontdek je hoe jij AI kan toepassen en welke trainingen jou hierbij helpen.

Neem contact met mij op

Hoe kan AI jou helpen?

  • Data-analyse: AI kan je helpen bij het analyseren van grote hoeveelheden gegevens om waardevolle inzichten te verkrijgen. Dit kan variëren van het begrijpen van klantgedrag tot het identificeren van trends in de markt.
  • Automatisering van routinetaken: AI kan repetitieve en tijdrovende taken zoals het genereren van rapporten of facturen automatiseren.
  • Personalisatie: AI kan worden ingezet om gepersonaliseerde content te maken.
  • Chatbots en virtuele assistenten: AI-aangedreven chatbots en virtuele assistenten kunnen helpen bij het afhandelen van klantvragen, het plannen van afspraken en het verstrekken van informatie.
  • Workflow-optimalisatie: AI kan helpen bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en de kosten worden verlaagd.

Onze AI & machine learning trainingen

Voor iedereen die kennis wil maken met AI en machine learning

Artificial Intelligence

AI Essentials: Van Theorie naar Praktijk
Tijdens deze training leer je hoe je AI kunt toepassen. Je maakt kennis met verschillende AI tools en je leert de mogelijkheden van ChatGPT van OpenAI.

AI voor Business Professionals
In deze training leer je onder andere hoe AI zich verhoudt tot machine learning. Je ontwikkelt organisatorische vaardigheden rond het opzetten van een AI-project en je raakt bekend met de mogelijkheden van ChatGPT van OpenAI.

Al onze AI & Machine Learning trainingen
Open-AI-ChatGPT-Tool

Open AI

Werken met AI en ChatGPT
ChatGPT is een van de meest aansprekende AI-tools van dit moment. Leer welke rol het speelt binnen het AI vakgebied en hoe jij het kunt gebruiken.

 

 

Al onze AI & Machine Learning trainingen

Machine Learning

Training Machine Learning
In deze training maak je kennis met de theoretische achtergrond van Machine Learning. Je ontdekt wat algoritmes zijn en hoe deze ingezet kunnen worden. Ook krijg je inzicht in de mogelijkheden van R en Python voor Machine Learning.

Al onze AI & Machine Learning trainingen

Microsoft Copilot

Werken met Copilot in Microsoft Office 365
Tijdens deze training leer je te werken met Copilot, waarna je jouw jouw werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren met AI.

Individueel leertraject

Afhankelijk van jouw wensen, kennis en ervaring kunnen we ook een individueel leertraject voor je opstellen. Vul het formulier in en we nemen contact met je op.

Neem contact met mij op