Blogpagina

Algemeen, Artificial Intelligence

Hoe kunnen juristen AI effectief inzetten?

Lees in deze blog hoe je Artificial Intelligence (AI) als jurist op de juiste manier kan inzetten tijdens je werkzaamheden. We bespreken in dit artikel wat juridische professionals wél kunnen doen met AI aan de hand van drie vragen. Zorg dat je up-to-date bent met alle kennis over AI.
Lees meer
Lees Hoe kunnen juristen AI effectief inzetten?
Algemeen, Artificial Intelligence

Wat kan je als marketeer met AI?

In een tijd van voortdurende digitalisering en technologische vooruitgang is het van belang om als marketeer mee te bewegen. Het wordt steeds belangrijker om met GenAI tools zoals ChatGPT, Microsoft Copilot, MidJourney, Surfer SEO en Chatfuel te kunnen werken. Deze tools kunnen taken zoals gegevensanalyses, het ontwikkelen van content en marketingstrategieën vergemakkelijken. Maar wat wordt de menselijke meerwaarde van marketeers?
Lees meer
Lees Wat kan je als marketeer met AI?
Artificial Intelligence

Wat kun jij als Finance Professional met AI?

In de financiële sector wordt Artificial Intelligence (AI) al veel toegepast. Bijvoorbeeld in de handel, bij kredietbeoordelingen en fraudeopsporing. Als jij AI effectief wilt inzetten en klanten adequaat wilt kunnen bijstaan in hun vragen over AI-tools, met name met betrekking tot governance, risk & compliance, dan is het moment aangebroken om de mogelijkheden van AI te verkennen.
Lees meer
Lees Wat kun jij als Finance Professional met AI?
De-wereld-van-RPA
Artificial Intelligence, Machine Learning

Alles wat je moet weten over RPA

Robotic Process Automation (RPA) wint snel aan populariteit en dat is niet zonder reden. Deze technologie biedt een oplossing voor het groeiende tekort aan personeel. Vraag je je af hoe je RPA kunt toepassen en wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van RPA-software, process mining en UiPath? In dit artikel geven we je een uitgebreid overzicht van alles wat je moet weten over RPA.
Lees meer
Lees Alles wat je moet weten over RPA
Zakelijk-succes-artificial-intelligence
Artificial Intelligence, Data Science

Waarom kennis van AI en data van vitaal belang is

Artificial Intelligence speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven. We ervaren deze technologie in chatbots, algoritmes van streaming-diensten, onze smartphones en steeds vaker ook in ons werk. Wat zijn de recente ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence en hoe kan jij AI gebruiken in je dagelijkse werkzaamheden?
Lees meer
Lees Waarom kennis van AI en data van vitaal belang is
Solliciteren - AI - Artificial Intelligence
Artificial Intelligence

Hoe helpt Artificial Intelligence jou bij het solliciteren?  

Bij het selecteren van geschikte kandidaten wordt AI vaak gebruikt om cv’s te analyseren op specifieke zoektermen. Zorg er daarom voor dat relevante trefwoorden en vaardigheden regelmatig voorkomen in jouw cv. Geef gedetailleerde beschrijvingen van hoe en waar je deze vaardigheden hebt toegepast en voor welke periode. AI neemt al deze informatie mee in de sollicitatie selectie
Lees meer
Lees Hoe helpt Artificial Intelligence jou bij het solliciteren?  
Artificial Intelligence
Artificial Intelligence

Ontwikkelingen en kansen in Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (AI) blijft zich in hoog tempo ontwikkelen. Zelfs organisaties in traditionele branches, zoals de agrarische sector, beginnen de voordelen van AI steeds meer te ontdekken. Maar waarom zijn veel Nederlandse organisaties toch nog terughoudend als het gaat om het integreren van AI? In dit artikel behandelen we deze vraag. We kijken daarbij ook naar de manier waarop Artificial Intelligence en Artificial Intelligence Robots verandert.
Lees meer
Lees Ontwikkelingen en kansen in Artificial Intelligence
Artificial Intelligence, Cursist aan het woord

Hoe kan Artificial Intelligence mij helpen? 

Cursist Sanne volgde de training AI Essentials. Een eerste kennismaking met Artificial Intelligence. Deze training is ideaal voor iedereen die meer wil weten over het toepassen van kunstmatige intelligentie, het gebruik van algoritmes en technologische innovaties. Cursisten kunnen deze eendaagse training fysiek en online volgen.
Lees meer
Lees Hoe kan Artificial Intelligence mij helpen?